Gevoelstaal

Gevoelstaal

Voor wie verlangt naar

Video afspelen

Er is geen raceauto die je thuis brengt. Je moet de ongeplaveide weg lopen, maar voor het eerst draag je goede schoenen. Welkom in de wijze wereld van thuiskomen, die bij jou begint!

Bekend van De Stentor - C.I.P - Grootnieuws radio - En Meer...

Leef van binnenuit

Gevoelstaal

Luister naar je lichaam

Luister naar je gevoelens

relaties verdiepen

spiritualiteit

Wat anderen van het boek vinden..

Janna Beek

Therapeut & Initiator Be(ek).come

Ruim dertig jaar ben ik werkzaam in het gebied van psychotherapie. Van kinds af aan ben ik gefascineerd in mensen en verlangend naar een wijs, liefdevol en geïntegreerd leven. Ik studeerde Maatschappelijk Werk, individuele-, contextuele- en lichaam georiënteerde therapie, prenatale psychologie en traumatherapie (EMDR advanced en Brainspotten) en hoopte zo meer te begrijpen van de universele principes van mens ‘zijn’. 

Ik heb het voorrecht gehad les te hebben gehad van drie wereldbekende therapeuten: Ivan Boszormenyi Nagy, William Emmerson en David Grand. Kostbare levenslessen over veerkracht, moed en liefde leerde ik van mijn cliënten en studenten die openhartig deelden over hun kwetsbare zoektocht naar een leven in verbinding.

Ik voel de urgentie om deze kennis en vaardigheden te delen met een breder publiek. Velen hebben gevoelstaal en vaardigheden nodig voor meer verbinding en veerkracht, voor wijsheid, liefde en een geheeld leven.  Dat is mijn droom voor een betere wereld samen met het prachtige become team!

Veelgestelde vragen

Je lijdt aan eenzaamheid, piekeren, negatieve gedachten, oppervlakkige relaties, onzekerheid, stress en lichamelijke klachten.  Je bent vervreemd van jezelf, je leeft in het  hoofd en luistert onvoldoende naar je lichaam en je hart. Gevoelstaal brengt je terug naar de essentie van wie jij bent: verbinding, liefde, hechtere relaties, rust en leven van binnenuit. 

 

Je kunt meteen aan de slag: hoe ga ik met mijn dagelijkse stress om, hoe neem ik mezelf serieus, hoe geef ik aandacht aan mijn naasten? 

Gevoelstaal is diepgaand en praktisch! Er staan oefeningen in  en verhalen waarin jij jezelf herkent: ‘ja dit gaat over mij’.

De (online) trainingen helpen je daarbij om dat rijke leven van binnenuit te leven! 

Echter, authentieker, eerlijker, rustiger, opener, weerbaarder en vitaler wordt jouw leven met gevoelstaal. 

Als je jezelf (en je lichaam) beter kent en begrijpt wordt je milder naar je naasten. Je relaties worden beter! 

Gebruik het bij je therapie! Het geeft woorden aan je binnenste, waar je soms  nog geen woorden voor hebt. Je begrijpt jezelf beter waarom je bang bent voor je gevoelswereld en je zoveel stress hebt. Het geeft je nog meer richting aan waar jij aan wilt werken… 

De principes in dit boek zijn universeel inzetbaar. Of je nu werkt in het bedrijfsleven, op school, in je gezin of alleen bent, dit boek is voor iedereen! 

Nu Inclusief (Gratis) E-book Aandacht!

Goud

Totaal Waarde: €35,90
Vandaag voor: €29,95
(Inclusief €3,00 verzending)

Platinum

Totaal Waarde: €43,90
Vandaag voor: €37,95
(Inclusief €3,00 verzending)

Diamant

Totaal Waarde: €55,90
Vandaag voor: €50,00
(Inclusief €3,00 verzending)