Ontmoet Janna

         

Mijn persoonlijke verhaal 

 

Mijn verlangen naar het echte verhaal van mensen begon al in mijn kindertijd. Als kind voelde ik de eenzaamheid van het opgroeien in een gezin waar gevoelens en emoties niet werden gedeeld. In de kerk waar ik opgroeide is me onderwezen dat we niet met onszelf bezig moeten zijn maar God moeten dienen. Dat het zelfzuchtig is als je over jezelf praat. Dat je lichaam zondig is.

 

Ik werd een vreemde voor mezelf en wist niet meer wie ik was! 

           

 

Oordeel in plaats van liefde

 

Als puber leed ik aan depressieve klachten en veroordeelde ik mijn lichaam: ik vond me zelf te dik en leed aan eetproblemen. 

Als jonge vrouw kon ik intens genieten maar ik was ook kritisch naar mezelf, het was nooit goed en goed genoeg wat ik deed. De ene dag geloofde ik in Gods liefde voor mij en een ander moment sloeg de twijfel toe. Ik piekerde veel en was bang om door de mand te vallen. Ik gunde mezelf weinig tijd want ik was voornamelijk gericht op wat ik dacht dat anderen  van mij dachten of verwachten.

Het gevolg was dat ik me de ene dag goed voelde, en een ander moment down was en weinig plezier ervoer in mijn gaven en talenten. En ik was fysiek vaak moe. 

           

Leven van binnenuit

 

Diep in mijn hart wist ik dat dit niet het leven was wat God voor mij had bedoeld. En na jarenlang zoeken, studeren en delen met anderen ontdekte ik dat het leven waar ik zo naar verlangde alleen van binnenuit geleefd kon worden. Met erkenning van mijn gevoelens en emoties. 

Ik ontdekte dat mijn lichaam meer is dan botten en spieren. Dat de Schepper het lichaam ongelooflijk intelligent heeft geschapen. Dat het Zijn woonplaats is. Dat het een toegangspoort is om (naar Hem)  te luisteren. 

Ik ontdekte dat Wijsheid, waar ik als kind al naar verlangde, mij begeleidt. Ik ontdekte dat God liefde is. Onvoorwaardelijke liefde!

Al mijn ontdekkingen deel ik nu met anderen: in boeken, in online (trainingen) en lezingen. Omdat ik geloof dat we allemaal verlangen naar thuiskomen. De weg naar vrijheid en thuiskomen.

                   

Mijn leven is zo gezegend!

 

  

 

Lees meer over het team