Be(ek)come

Janna Beek is de initiator en inspirator van Be(ek)come. En dat zie je terug in de naam Be(ek)come : Beek en Become.

Be (ek) come is het resultaat van een jarenlang proces van ontwikkelen, van leren en luisteren naar wat er werkelijk toe doet in het leven. Een leven van binnenuit met minder oordeel, meer liefde en diepgaande relaties. Gezonder, authentieker en levens vervullend.

Haar passie is om dit samen met anderen te doen. Ze gelooft in samenwerken. Worden (becomen) doe je niet alleen. Samen ben je krachtig.  Daarom werkt  ze  met een team creatieve en inspirerende mensen om de missie van Be(ek)come  uit te dragen:

Door: Vanuit verbinding en op ontspannen wijze jou aan te sporen  jouw (innerlijke) beweging, expressiviteit en persoonlijk dynamiek uit te leven zodat jij met zelfvertrouwen en op standvastige wijze jouw leven in verbinding leeft.  

Wie is Janna Beek?

Janna Beek heeft zich de afgelopen dertig jaar toegewijd aan het individueel begeleiden van mensen vanuit het geloof dat ieder mens kan groeien  in verbinding met zichzelf en de ander. Ook heeft ze groepen begeleid, heeft ze onderwijs gegeven, trainingen ontwikkeld en binnen diverse organisaties gewerkt. Ze heeft meerdere boeken geschreven: ‘Het Zilverwoud’, ‘De Ongeziene Dag’  en ‘Gevoelstaal’ een boek over leven van binnenuit.

Eigen ervaring

Dat je kunt groeien in leven van binnenuit  is ook haar eigen ervaring: ‘In alle moeiten en zorgen vroeg ik me soms wanhopig af wat de betekenis is van mijn leven. Hoe word ik echt wie ik ben? Hoe leef ik gezonder? Hoe verdiep ik mijn relaties? En blijf ik staan in alles wat op me afkomt? Ik leerde te luisteren naar mezelf, naar mijn verlangens en naar mijn lichaam.  Zo ontdekte ik dat er prachtige mogelijkheden in mij zijn, meer dan ik ooit had gedacht! Dat mijn diepere angst om te voorschijn te komen overwonnen kan worden met liefde. Het verlangen naar creëren en anderen aan te sporen ook van binnenuit te leven, herkende ik steeds meer als de zachte roepstem van God die me uitnodigt dat te doen wat bij mij past. Ik word er heel blij van en droom van een wereld als een plek waar we met gevoelstaal met elkaar delen en iedereen zich thuis kan voelen’

Lees meer over het team