Achtergrond

Nieuwsgierigheid

Hier lees je wat meer over mijn professionele achtergrond. 

Dertig jaar geleden ben ik mijn praktijk voor psychotherapie begonnen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in traumatherapie; mijn masteropleiding brainspotten en emdr zijn daarbij prachtige hulpmiddelen. 

Daarnaast geef ik lezingen in binnen en buitenland. 

Om mijn kennis door te geven heb ik diverse boeken geschreven. Het Zilverwoud en De Ongeziene Dag zijn twee narratieven met kunst van Betty Spackman en Daniel Tavenier. ‘Gevoelstaal’ gaat over leven van binnenuit en Alleen Liefde heelt  over trauma en liefde  Er zijn twee e-boeken: Over aandacht en wijsheid.

Ik geloof dat ieder mens ten diepste nieuwsgierig is en wil groeien. Daarom is het zo belangrijk om te blijven investeren in jezelf. En investeren in jezelf is een zegen voor je omgeving. 

Samen

Enkele jaren geleden is b-come ontstaan. Worden (becomen) doe je niet alleen. Samen ben je krachtig. Samen met prachtige creatieve en inspirerende collega’s delen we kennis en kunde. 

Dit is wat we doen binnen b-come”

Vanuit verbinding en op ontspannen wijze sporen we jou aan  jouw (innerlijke) beweging, expressiviteit en persoonlijk dynamiek uit te leven zodat jij met zelfvertrouwen en op standvastige wijze jouw leven in verbinding leeftMet jezelf, met anderen en met God – ‘Ik Ben’. 

 

Lees meer over de b-come trainers