Be(ek)come cultuur

Je wilt ontdekken en groeien, van binnenuit! Op alle terreinen van je leven. Je hebt steun nodig, inspiratie, aansporing en leerplekken waar je met nieuwsgierigheid nieuwe vaardigheden leert en met zelfcompassie uit je comfort zone komt. 

Met de Be(ek)come trainers faciliteren we deze plekken. We bundelen de krachten, we bemoedigen elkaar en hebben plezier in het elkaar ontmoeten: zodat jij gaat doen wat je tot nu toe niet hebt gedaan – jezelf zichtbaarder maken om anderen te inspireren.  Worden wie jij bent.

Liefde, geloof en passie

Wat ons als team bindt en drijft is liefde, geloof en kracht.  Door eigen ondervinding weten we dat het leven niet altijd gemakkelijk is. Dat je kunt worstelen en zoeken. Maar ook dat elke dag een kans is de rijke innerlijke mogelijkheden met liefde aan te boren voor je dagelijks leven. Dat je elkaar hierin tot steun kunt zijn. De kracht van samen! We doen dit als teamleden ieder op onze eigen authentieke manier.  We willen elkaar de ruimte geven om te zijn zoals ieder door God gemaakt is, veelkleurig en veelzijdig en we verwonderen ons over de prachtige creatie van mens.  Lees meer over Gevoelstaal en spiritualiteit