Paden van liefde

Zes paden van liefde 

In mijn boek ‘Alleen Liefde Heelt’ beschrijf ik zes liefdespaden voor een liefdevolle levenswijze en voor heling van trauma. De zes paden van liefde zijn samengevoegd en opgenomen in drie modules en een online module. 

  • Intro module: Balans. De grootste oorzaak van disbalans is stress. Door stress kun je niet meer helder nadenken, raak je emotioneel uit balans en heeft grote fysieke gevolgen. Je leert hoe je in korte tijd diepgaand stress kunt veranderen. Deze module is online. 

 

  • Basis module: Balans en Zelfcompassie. Of je nu streeft naar een liefdevolle levensstijl of heling van trauma, deze twee paden zijn het fundament voor jouw reis. We diepen het thema balans verder. Je leert jezelf met vriendelijkheid en begrip te benaderen (gevoelstaal). Je leert het wonder van het omarmen van jezelf en je wonden met liefde. https://b-come.nl/product/zelfcompassie/

 

  • Trauma heling met de cirkel van liefde. In deze module bewandel je paden drie en vijf. Hier duik je dieper in de ontmoeting met je wonden en de kunst van het herschrijven van je levensverhaal. Je ontdekt hoe je pijnlijke gebeurtenissen (traumatische gebeurtenissen) kunt transformeren en een nieuwe, vrijere weg kunt bewandelen. Stap voor stap leer le luisteren naar wat nog niet gehoord is, zie je wat ongezien is gebleven en raak je aan wat nog niet is aangeraakt.

 

  • De vruchten van verandering. Module drie gaat over Hoop en Vergeving. Wat hebben je wonden nodig als het gaat om vergeving en hoop? Want het leven vanuit  hoop en het bevrijdende pad van vergeving leidt tot een diep vervullend leven met diepgang. 

 

Alle module’s bevatten boordevol waardevolle content, waaronder video’s met diepgaande uitleg over de onderwerpen, audio-oefeningen die je in je eigen tempo kunt (her)beluisteren, en gebeden die een moment van ontvangen, rust en reflectie bieden. En uiteraard ontbreekt de cirkel van liefde niet! De basis module is een alleen online te volgenen. De andere modules horen bij de cursusdagen. Mocht je deze toch online willen volgen dan kun je mailen naar info@b-come.nl.  Voor een gedetailleerde beschrijving van elk liefdespad kun je het programma downloaden (binnenkort beschikbaar). 

 

‘Het boek begint bij de basis; Liefde. Dat ben ik nog nergens tegen gekomen en dat is zo verhelderend om trauma te begrijpen.’

 

Lees meer over de b-come trainers