Disclaimer @Copyright

We willen graag dat alles goed is geregeld. Daarom hebben we deze informatie voor je opgetekend. 

BEEK.COME is een geregistreerd handelsmerk van Janna Beek (02-04-2019). Alle logo’s en teksten zijn eigendom van BEEK.COME. 

De inhoud van onze cursussen 

Als team proberen we de inhoudelijke informatie van cursussen, pdf’s, nieuwsbrieven, blogs en vlogs met zorg en aandacht samen te stellen. De informatie wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het zijn dat informatie die op de site is te lezen onvolledig en/of onjuist is. 

We houden ons het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

BEEK.COME doet er alles aan om misbruik van de informatie te voorkomen. We zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor informatie/ of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.