Voor jou!

Welke stappen zet jij als je verlangt naar gekend worden in je diepste gevoelens, kwetsbaarheid en kracht.  Welke training past er bij jou? 

Voor jou! Zijn er mogelijkheden om te groeien. Hieronder lees je meer over onze mogelijkheden en de iconen geven weer dat we een veelkleurigheid bieden waarbij liefde en wijsheid de kern is.

Verschillende invalshoeken

Om jezelf te leren kennen, je diepste zijn, om jou unieke verhaal te kunnen leven is het belangrijk dat je voeding krijgt voor geest, ziel en lichaam, hoofd hart en buik.

We betrekken al deze dimensies in onze trainingen:

Luister je lichaam spreekt, is bijvoorbeeld een online training die je laat ontdekken dat je lichaam meer is dan botten en spieren.  Hoe je lichaam en gevoelens samen werken en jou iets vertellen! Hoe je met lichaamsexpressie en beweging je unieke zijn laat zien!

Om jezelf beter te kennen heb je je verbeelding nodig: wat en hoe spreekt mijn diepere hart? De training Imagine het Zilverwoud, gegeven door kunstenares Dorie Canters, neemt je mee naar je hart en hoe je hier naar kunt luisteren. Je unieke ik tot zelfexpressie brengt.

Wil je je meer verdiepen hoe je met anderen communiceert? We bieden coaching aan.

Of wil je groeien in luisteren naar Hem, met heel je zijn (geest en lichaam)? De training spiritualiteit op weg naar echtheid leert je hierin.

Hoofd, hart en buik: groeien doe je met je hele wezen!

Welke stap zet jij?

Misschien vraag je je dit af? Koop ik eerst het boek Gevoelstaal, leef van binnenuit? Of zal ik direct met een training beginnen, en zo ja welke dan? Wat past er het beste bij me? Wil je graag in alle rust eerst thuis een online training volgen of toch liever samen met anderen?

Als je vragen hebt, we denken graag met je mee.

Mail naar info@ b-come.nl 

We geven (online) lezingen, workshops, trainingen in het hele land en je kunt onze nieuwsbrieven, blogs en vlogs ontvangen.

Lees meer over onze trainingen