Wilma Hemsteede

Het leven is een geschenk – Ik geloof in de authenticiteit en enorme veelzijdigheid die ieder mens heeft. Relaties zijn voor mij waardevolle verbindingen. Hier ontmoet ik mijzelf en de ander. Ik geniet enorm van een wandeling aan zee, het water over je blote voeten, reizen, ontmoetingen en verhalen.

Verbinding

Elke dag is een gift die beleefd en geleefd kan worden. Dit beleven raakt dan alle kanten van het menszijn, je liefdes, je angsten en je kern en dan wordt het leven jouw verhaal. Zo heb ik ook mijn eigen hart met zijn twijfels, liefdes en uitdagingen leren kennen. Door grote life events heb ik geworsteld met God en mens. Ik volgde opleidingen, maakte reizen, zocht naar antwoorden of juist niet. Ik ontdekte dat luisteren naar de taal van je hart en van het hart van de ander, je meer verbindt met die ander. Dat maakt het leven kleurrijk en boeiend.

Become cursussen

Ik ben verbonden met Become omdat de insteek van gevoelstaal, gekoppeld aan verhalen, mij op een creatieve, energiegevende manier inspireert. We zijn een team dat elkaar uitdaagt en onze professionaliteit in beweging houdt. Taal is ons gegeven om onszelf uit te drukken en elkaar te verstaan. De taal van je hart kennen zal je inspireren en dichter bij jezelf brengen.

Wilma Hemsteede

Wilma Hemsteede is integratief therapeut, schrijfster, supervisor en trainer. Zij volgde verschillende opleidingen: contextuele therapie, NLP master, Emotional Focused Therapy (relatietherapie) en rouwbegeleiding (zorg) bij verlies en kanker.

De cursus die Wilma geeft
Gevoelstaal in Relatie


Haar eigen website
Sucotra.nl