Lezing: Minder oordeel, meer liefde

Dag mooie vrouwen,

Opmerking: de lezingen worden inmiddels gegeven. Als je alsnog wilt deelnemen: dat kan. De lezingen zijn opgenomen, de audio’s, de pdf’s, de oefeningen: je krijgt deze als training toegestuurd.

De zomer is voorbij en de herfst met zijn donkere dagen heeft zijn intrede gedaan. Met alles wat er in de wereld gebeurt hebben we momenten nodig om onze ziel te voeden met warmte en liefde. Om de diepe liefdevolle verbinding met onszelf en anderen te ervaren en ons te laven aan de Bron van onuitputtelijke Liefde! 

Hoe doe je dat? Jezelf, je binnenwereld en je lichaam liefhebben en je laven aan Gods Bron? Dat zijn de vragen waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben geweest. Met mijn hoofd wist ik dat ik van mezelf mag houden. Ik kon ook beamen: ja, ik houd van mezelf en ben geliefd door God. Maar toch, na een dag van werken kon ik doodmoe zijn van alle zorgen voor anderen en als ik stil stond bij mezelf hoorde ik die kritische stem in mij: ‘Ik doe niet genoeg, ik had beter mijn best moeten doen.’ 

Dit daagde mij uit om verder te zoeken: hoe kan ik met mijn hele wezen die Liefde ervaren? Hoe kan ik zo standvastig zijn in (zelf)liefde dat ik niet langer mijn stemming en zelfwaarde laat afhangen van de omstandigheden of innerlijke kritische stemmen?  

Ik ben zo dankbaar voor de nieuwe inzichten en ontdekkingen van het afgelopen jaar, die mijn leven nog dieper transformeren. Minder oordeel en meer liefde (subtitel van mijn boek Gevoelstaal) zijn mogelijk. Wow, ik kan niet wachten om deze ontdekkingen die me zoveel vreugde geven ook met jou te delen! 

Drie avonden

In november/december verzorg ik drie avonden over: Minder oordeel, meer liefde. 

1. Liefde voor jezelf 12 november 19.15 uur

2. Liefde voor je lichaam 26 november 19.15 uur 

3. Liefde en zelfvertrouwen 10 december 19.15 uur

Ik laat je tijdens deze avonden ervaren wie je bent, wat je blokkeert om te zijn wie bent en hoe je terug kunt keren naar je oorspronkelijke zelf en met heel je wezen kunt putten uit de Bron van Gods liefde. 

Het onderwijs is diepgaand, de oefeningen zijn praktisch en de gebeden zijn helend voor je ziel. 

Wat is er nog meer nodig voor groei en verandering? 

Voor groei is het nodig dat je jezelf blijvend voedt met nieuwe informatie. Zo kunnen er nieuwe netwerken aangelegd worden en kan de waarheid over jezelf steeds dieper landen, tot op celniveau.

Daarom krijg je de lezingen toegestuurd, zodat je deze meerdere keren kunt beluisteren. Ook als je de avond niet hebt bij kunnen wonen is de lezing beschikbaar! Je ontvangt daarnaast een aparte audio die jou voedt om jezelf te omarmen in liefde.

En! Ik heb Dori Canters, kunstenares, uitgenodigd mee te doen met dit prachtige avontuur. Zij is een geliefd collega en ze weet als geen ander jou te inspireren om je hart te verbeelden. Een beeld zegt meer dan honderd woorden. Ze zal er de tweede en derde avond bij zijn. 

Praktisch

In verband met de coronatijd zijn de avonden via zoom gepland. Ik weet dat er niets gaat boven een face to face ontmoeting, maar ik heb besloten hier toch voor te kiezen want er zijn ook voordelen:

  • Je krijgt de lezingen toegestuurd en kan de deze elk moment beluisteren. Ook als je een (of alle) avonden niet kunt bijwonen! 
  • Je hoeft niet te reizen in deze donkere tijden!

Na dit programma bieden we voor wie dit wil de gelegenheid om in kleine groepjes de thema’s verder persoonlijk en diepgaand uit te werken. Hierover ontvang je later meer informatie. En er zijn nog meer plannen…. 

We geloven in verbinding, in elkaar inspireren. 

Verzoek

Ik wil je het volgende vragen. Wil jij je vriendin(nen), moeder, zus(sen) of buurvrouw uitnodigen om hieraan deel te nemen?

Er is een diep verlangen in mij: dat vrouwen diepgeworteld zijn in (zelf)liefde. Met zelfvertrouwen in het leven staan in volledige verbinding met hun diepste zijn. Liefde en Wijsheid sporen hen aan om in deze donkere tijd bakens te zijn van liefde en wijsheid. Ze zijn thuis bij zichzelf en hun hart biedt (zonder enige inspanning) een thuis aan de ander. Liefde, wijsheid en verbinding… 

Doe je mee?

Je kunt je opgeven door te mailen naar  janna@b-come.nl en de betaling van € 59,95 kun je via deze link voldoen.

Toevoegen aan winkelmand en betalen

Met een liefdevolle groet,

Janna Beek 

Geef jezelf tijd, geef jezelf en een ander dit cadeau! Liefde en wijsheid…

Het programma vind je als bijlage hieronder: 

Avond 1: 12 november 2020 om 19.15 uur 

Wil jij weten hoe je dieper kunt wortelen in liefde voor jezelf? 

De eerste stap is dat je erkent dat je niet bent wat je denkt dat je bent. 

Van het moment dat jij opstaat tot dat je naar bed gaat zijn er miljoenen gedachten. Deze gedachten kunnen zijn: 

  • Ik hoop dat ik vandaag wat rust vind. O, dat zei ik een maand geleden ook al.
  • Ik moet niet vergeten mijn moeder te bellen. Alweer vergeten, wat ben ik toch met mezelf bezig.
  • Ik heb me weer niet gehouden aan mijn schema, het komt nooit goed met me. 

En als je een ruimte binnentreedt, scan je de mensen en probeer je af te stemmen op hun behoeften: naar wie zal ik luisteren, wat is goed om te doen?

Je leeft vanuit je hoofd. En je gaat geloven dat jij deze gedachten bent. Deze veroordelende gedachten (ik ben niet goed genoeg, ik ben niet belangrijk) geven angst, verdriet en frustratie. Je doet je best en nog meer je best en hoopt dat mensen zo meer van je gaan houden. Je voelt je tekortschieten en van jezelf houden is een innerlijk gevecht: ik zou meer van mezelf moeten houden, ik weet dat ik geliefd ben, maar… Deze manier van leven kost je ongelooflijk veel energie! 

Er is een andere weg: om niet vanuit je hoofd te leven maar je te verbinden met je diepste zelf, een leven van binnenuit, vanuit de Bron van Liefde en Leven.

Deze eerste avond ontdek je:

Dat jij altijd al van jezelf hebt gehouden. 

Dat je niet bent geboren met jouw negatieve gedachten. 

Dat je terug kunt keren naar je innerlijk thuis. 

En elk moment van je leven kunt genieten van Gods liefdevolle hart, waaruit je geboren bent.  

Avond 2: 26 november 2020 om 19.15 uur

Wil jij weten hoe bijzonder je lichaam is! Wat het betekent om je te verbinden met je lichaam, je vitaliteit en naar je lichaam te luisteren?

De eerste stap is dat je erkent dat je lichaam meer is dan botten en spieren, mooi of lelijk. 

Met elke ademhaling zijn er biljoenen cellen voor jou aan het werk om jou in leven te houden. Wat een kracht, wat een leven is er in jou! Je ademhaling is je bron van vitaliteit. Je lichaam is zo geniaal, zo intelligent en je leven wordt zoveel relaxter als je ook naar je intuïtie en voorgevoel luistert, je hart en buikgevoel! En dat is nog niet alles: je lichaam is de woonplaats van Wijsheid, van God. Hij is in elke vezel met je verbonden. Het is een radicale verandering als jij je verbindt met je lichaam, het omarmt als een Gods geschenk, het leven zelf! 

Deze tweede avond ontdek je:

Hoe jouw ademhaling van invloed is op jouw vitaliteit.

Welke blokkades maken dat je afgescheiden bent van je lichaam. 

Hoe prachtig je bent gemaakt: hoe je hele lichaam ten dienste staat van jou! Je kunt niet anders dan ervan houden. 

Avond 3: 10 december 2020 om 19.15 uur

Wil jij nog meer de kracht van liefde en wijsheid in jouw leven ontdekken? 

De eerste stap is dat je inziet dat je meer invloed hebt op je leven dan je tot nu toe dacht.

Wat gebeurt er als jij denkt dat de ander je niet mag, dat het toch wel zal mislukken, dat alles altijd tegenzit? Deze gedachten geven je niet alleen stress maar bepalen ook jouw manier van handelen: je bent op je hoede, defensief en onzeker. 

Ook met deze gedachten ben je niet geboren. Ze komen vaak automatisch in je op. 

Hoe kan dat, hoe werkt dat en hoe kun jij kiezen voor liefde en wijsheid? 

Hoe kun jij steun ervaren, van binnenuit. Geloven in jouw gegeven mogelijkheden? 

Genieten van jouw potentie, wie jij bent! 

Deze derde avond leer je: 

Hoe je altijd al gesteund bent in je leven en gesteund wordt door Wijsheid. 

Dat jij keuzen kunt maken die je energie geven en je thuisbrengen bij jezelf.

Wow, wat een mogelijkheden en vreugde! 

We kijken naar je uit.